Îmi doresc o noapte cu tine Capitolul III – partea I

Capitolul III

partea I

Visul s-a împlinit și chiar am avut un final fericit, eram între satisfăcut și o senzație de vinovăție, făcusem sex cu mama fetei de care îmi plăcea. Mă urcasem în mașină și am mers relaxat spre universitate, am intrat în clasă și toată lumea cu ochii pe mine inclusiv profesorul, mă simțeam penibil, așa că m-am așezat pe scaun și îl aud pe profesor:

– Bună dimineața domnule Osborn, înainte să luați loc îmi puteți prezenta va rog proiectul ce trebuia să-l aduceți azi?

pexels-photo-838814– Ce proiect, am… nu… am știut!? Uitasem complet proiectul despre medicina generală, și mai grav de atât îl uitasem pe canapeaua din sufrageria Monei.

– Știți ca puteți suspenda examenul din cauza acestui proiect așa-i? Maine cel târziu vreau să mi-l dați in mână. Spuse profesorul uitându-se pe sub ochelarii căzuți puțin pe nas.

– Desigur mâine cu siguranță îl veți avea. Zic puțin ușurat.

– Maine este sâmbătă domnule Osborn, așa ca vă aștept la mine acasă să mi-l dați, să înțeleg ca ați întârziat că va lovit ușa, păreți puțin șifonat. Adăugând profesorul și toți ceilalți izbucnind în râs.

– Nu va fi nici un fel de problemă vi-l aduc acasă domnule profesor. I-am răspuns bufnindu-mă și pe mine rasul, privind spre Mona cum se uita fix la mine și zâmbea.

pexels-photo-811182După momentul jenant și în același timp comic, am putut trece de acele ore în clasă, Mona se tot întorcea la mine, o vedeam cu coada ochiului. Au luat sfârșit orele și am ieșit primul din clasă și am mers spre vestiar să îmi pun echipamentul pentru ultimul antrenament al săptămânii. În urma mea strigătele Monei m-au făcut să mă opresc, eram puțin enervat pentru ce se întâmplat la ea acasă, m-am întors chiar în timp ce ea alerga spre mine oprindu-se exact în brațele mele.

– Hei, pff cum…, cum te mai simți… Spuse ea respirând cu greu, aranjându-și parul dându-l după ureche.

– Mai bine, noroc că mama ta a avut grija să-mi îngrijească buza spartă.

– Da…, mama este foarte săritoare și ajută în astfel de cazuri.

– Doar atât ai avut să-mi spui?

– Voiam să-mi îmi cer scuze pentru excesul de gelozie a lui Mich nu îmi plac astfel de ieșiri așa că am terminat-o cu el. Nu îți spun asta pentru ca să te fac să te simți mai bine ci pentru m-a făcut să mă simt jenată.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s