Îmi doresc o noapte cu tine Capitolul II – Partea a II a

 

Capitolul II

partea a II a

Terminasem de mâncat m-am ridicat de la masă și mi-am luat rucsacul, mulțumind pentru masă ca de obicei. M-am urcat în mașină așteptând mai multe minute până să bag cheile în contact, gândindu-mă la visul pe care l-am avut cu mama Monei. Simțeam ceva straniu, era ca o dorință arzătoare să mă întorc în acel loc, să încerc din nou să vorbesc cu Mona, să o văd cum reacționează. Așa că mi-am luat inima în dinți și am condus chiar până în fața casei ei. Am coborât din mașină și mergeam încet spre ușa casei lui Mona.

Nici nu apuc să ating butonul soneriei și ușa se deschide și o văd în fața mea schimbată la față.

–           Hei bună, ce faci aici? Spuse ea mirată.

–           Salut am venit să vorbim despre petrecerea din campus, nu prea am fost mulțumit de răspunsul tău.

–           Rich, am fost destul de clară, de ce insiști? Spuse ea lăsând capul puțin plecat privind în jos, dar îl ridică cu repeziciune.

–           Mona,…

–           Hei ce faceți voi doi aici? Zise mama Monei deschizând ușa și uitându-se fix la mine zâmbind și mușcându-și buza la fel ca în vis.

–           Nimic Mamă, te rog, Richard… te rog numai trece pe aici, sunt cu cineva nu doresc nici o întâlnire cu tine, nu vreau să am nici o treabă cu nimeni. Spuse ea privind cum la câteva sute de metri se aude motocicleta lui Mich.

Văzându-mă Mich se dă jos de pe motocicletă în grabă și vine spre mine și trage un pumn în față zicându-mi:pexels-photo-226326

–           Data trecută te-am iertat, tu nu ai ce căuta în preajma ei, mai înțeles, și acum rămâi unde ești dacă nu vrei să ajungi la spital. Iar eu dau să mă ridic puțin amețit ajutat de mama Monei, iar Mona îl ținea pe Mich ce încerca să o dea la o parte pentru a mă lovi din nou.

Mona îi făcuse semn mamei ei să ma bage în casă, zis și făcut mama m-a luat în timp ce eu îmi țineam mâna la buza spartă, iar fiica ei a rămas cu bestia afară încercând să-l calmeze. După câteva clipe nu se mai auzeau vocile lor, se auzise motorul motocicletei, ceea ce m-a făcut să ma ridic din canapea și să privesc cum cei doi plecau. Mama Monei îmi aduse o pungă de gheață să mi-o pun la buza umflată. Eram atât de nervos încât am trântit punga de pământ făcând-o pe doamna casei să-mi tragă și ea o palmă spunând:

–           Vrei să mai primești una, de ce ai venit ?

–           Cum de ce am venit, voiam să mai încerc odată sa vorbesc cu fiica dvs. I-am răspuns speriat neașteptându-mă să fiu luat la palme.

–           people-2589818_1920Te bagi în probleme știai? Nu știu cum Mona umblă cu monstrul ăla dar nu pot să mă bag prea mult, am ajuns să-mi fie frică de fata mea. Chiar nu știu având un băiat frumos ca tine în preajmă.

–           Mă scuzați dragă doamnă, nu am vrut să fiu nerespectuos cu dumneavoastră. I-am spus așezându-mă pe canapea luând de jos punga  de gheață care deși a lovit solul nu s-a spart.

–           Richard, nu cred că tu și Mona veți putea fi împreună, pe tine te văd mai degrabă pentru o femeie, așa ca… Spuse ea urcându-se peste mine și sărutându-mi buza umflată ținându-mi fața între palmele ei, am încercat să mă lupt cu ea, dar am acceptat situația și am răspuns sărutului.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s