Îmi doresc o noapte cu tine Capitolul II – I parte

Capitolul II

Am ieșit puțin surprins din casa lui Mona, nu știam dacă să fiu nervos, dacă să mă minunez de ce tocmai se întâmplase între mine și mama ei. Noapte am început să visez cum aceea femeie, mama fetei pe care o doream îmi trezise puțin simțul sexual. Simțeam atingerea ei, dorința din ochii ei, îi simțeam buzele, sărutarea plină de pasiune cu cobora pe gatul meu, atingându-mi cu vârful limbi, lobul urechii. Mâinile ce mă dezbrăcau încet, atingându-mi pectorali, coborând cu buzele încet cu fiecare parte din corpul meu.

Atingerile cu mâinile sale reci, emoțiile când mi-a deschis cureaua, felul în care a desfăcut fermoarul, lăsându-mă complet gol, masându-mi încet membrul. Însă eu nu puteam să mă las atât de ușor, o luasem încet de păr, ridicând-o pentru a putea să-i sărut buzele, să-i dau tricoul mulat jos ne dezlipindu-mi buzele de gura ei. Terminasem de prima parte și voiam să-i simt sfârcurile între buze, îmi luasem la revedere de la gura ei coborând pe gâtul ce și-l întindea aproape excitată, pentru ca atunci când am ajuns în dreptul sânilor, am simțit-o cum încet își unduia bazinul, scoțând gemete scurte și sacadate de plăcere. Când eram pe punctul de a-i gusta sfârcurile tari ce le avea, se aude alarma și în plus gura mamei mele, trezindu-mă din formidabilul meu vis.

animal-1867472_1920M-am ridicat din pat eram cu chiloții uzi și membrul încă nu adormise, nu puteam să o las pe mama să mă vadă așa și i-am spus:

– Vin imediat, merg să mă spăl pe dinți și pe față.

– Haide Richard, întârzii la facultate, of ți-am spus sa numai pierzi nopțile cu ochii în calculator. Se răcește micul dejun dragule, doar știi foarte bine ca e cea mai importantă masă din zi.

– Bine mamă, imediat ce ies cobor. I-am spus grăbindu-mă să intru la baie.

Părinții mei mă așteptau la masa din sufragerie, tata mă privea pe sub ochelari și luându-și ochii pentru o clipă din laptop.

– Cam târziu pentru micul dejun nu-i așa, data viitoare te voi trezi personal!? Spuse tata indignat de prezenta mea, ursuz ca de fiecare dată.

– Îmi cer scuze, a trebuit sa lucrez la un proiect pentru medicina clasică, și am rămas mai târziu.

– Să nu se mai întâmple, cum te porți acum o vei face și după ce termini facultate, așa nu vei fi un medic de prestigiu, și nu vreau să-mi fie rușine cu tine. Spuse el calmându-se în timp ce  privește spre mama.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s