Îmi doresc o noapte cu tine a III a parte

Capitolu I

După ore, am urcat în mașină și am pornit spre casă plin de furie, cu toate că nu ma suporta, Mona nu i-a spus lui Mich adevăratul motiv pentru care am vorbit cu ea. O singură frază mi-a rămas în minte din toată discuția noastră “…prefer să ies cu zeci de persoane ca Mich, decât să ies cu un Căpitan de echipa de fotbal ce tratează fetele ca simple obiecte.” Trebuie să îi demonstrez acestei dive că nu sunt un simplu Căpitan de echipă, si nu tratez fetele cum spune ea. În câteva zile este petrecerea din campus, grupul Secsteen organizează adevărate petreceri, o voi invita și pe ea.

De această dată o voi face personal, știam unde locuiește Mona Russel, doar ne cunoaștem din scoală generală. Ce-i drept că m-am purtat ceva urât cu ea de mici, dar mereu mi-a plăcut, dar eram copii Dumnezeule. Tot drumul m-am gândit cum să o abordez fără ca sa-mi închidă ușa în nas, voiam să o fac să mă asculte. Am parcat în fața case sale, o casă vopsita in alb cu o gradina primitoare cu flori de toate culorile, mama ei era înnebunită să aibă o grădiniță impecabilă și multicoloră. Bat încet la ușă și aud vocea mamei sale, ce venea dintr-o parte laterală a casei.

– Dacă o cauți pe Mona să știi ca nu a ajuns încă, cum te numești ?

– Ah buna ziua doamna Russel, sunt eu Richard Osborn, nu știu dacă vă mai aduce-ți aminte de mine!?

– Richard… a, da Richard Osborn, desigur cum să nu îmi aduc aminte de tine, ești fiul lui Tomas Osborn avocatul.

– Da…, eu sunt fiul lui. I-am răspuns nu prea mândru de tatăl meu.

– Dorești să intri, îți pregătesc un suc de fructe!? Spuse ea deschizându-mi ușa.

– Desigur, de ce nu, doresc sa vorbesc cu fiica dumneavoastră despre o petrecere!

– Petrecere? Ui haide i-a loc, imediat îți aduc sucul, da-mi câteva minute. Spuse ea mergând spre bucătărie dându-și jos mânușile de grădinărit.

Am așteptat câteva minute după care doamna Russel apare într-o pereche de pantaloni super mulați și o bluză cu un decolteu destul de primitor.

– Ce crede-ți, va accepta să iasă cu mine la petrecerea din campus? Am întrebat înghițind în sec, uitându-mă la corpul femeii ce nu știu dacă avea mai mult de 40 de ani.

– Sinceră să fiu eu aș accepta dacă ar veni un băiat așa de frumușel ca tine la mine acasă. Zise ea privindu-mă puțin cam ciudat.

– Astăzi, ne-am certat puțin și voiam să-mi cer scuze. I-am spus puțin incomod de oarece s-a așezat lângă mine pe canapea.

– Nu o baga în seama Richie, uneori femeile suntem de neînțeles, ne trece doar dacă se insistă. Spuse ea apropiindu-se de mine atingându-mi piciorul drept, și mușcându-se de buza de jos.

– A… doamna Russel.

– Nu spune nimic doar taci, și beați sucul, l-am pregătit cu multă, multă plăcere. Zise ea lingându-și buzele, și aplecându-și puțin capul spre mine încercând să mă sărute.

Dar ușa case se deschise și intra Mona – Mama am ajuns acasă – doamna Russel se retrage în grabă și îmi trage o palma peste față și zice:

– Știi fata mea nu este una oare care, înțelegi?

– Dar…!?

– Nici un dar, poftim spune-i și ei de ce ai veni aici!

– Mona… voiam să!? Începusem să mă bâlbâi văzând frumusețea chipului ei.

– Nu am fost destul de clară astăzi Rich? Nu vreau să ies cu tine nu ești tipul meu de băiat, înțelege! Spuse ea plictisită si deschizând ușa larg ca să ies.

– Hei nu trebuie să te porți așa am venit sa-mi cer scuze pentru ce am zis, voiam să te invit sfârșitul acesta de săptămână la petrecerea celor de la Secsteen, vei veni?

– Nu, nu știu, poate, hai pleacă, voi vedea! Spuse ea împingându-mă dincolo de ușă, trântind-o cu putere – Mama sa fie ultima dată când îl mai primești pe acest băiat în casă, strigă ea la mama ei. – Haide Mona termină, eu cred că este chiar drăguț. Spuse ea râzând. –

Anuncios

3 comentarios en “Îmi doresc o noapte cu tine a III a parte

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s