Îmi doresc o noapte cu tine a II a parte

Capitolul I

Partea a II a

M-am apropiat de Mona, pur și simplu a început să îmi bată inima foarte repede, s-a întors către mine m-a privit pe sub ochelarii de soare ce îi purta, apoi scoase acadeaua din gura și-mi spuse:

– S-a întâmplat ceva? Ce te uiți așa emoționat la mine, ai ceva de spus? Dacă nu, te rog, fa-te dispărut!table-person-wood-girl-woman-interior-1066452-pxhere.com

– Uau nu mă așteptam să fii așa de crudă cu colegul tău. I-am răspuns încercând să țin piept întrebărilor ei tăioase și pline de senzualitate, văzând cum își așezase ochelari înapoi pe ochi și sugând din acadeaua din mână.Haide sa fim puțin serioși Richard, îți place ce vezi nu-i așa? M-am schimbat pentru tine dragul meu, vrei sa ma atingi? Hai fii la fel ca toți ceilalți care acum câteva săptămâni ma priveau ca o tocilara, iar acum se uita la mine curgându-le balele. Te rog astăzi nu sunt dispusă sa vorbesc cu nimeni, pa!

– Hei Mona, de ce ma compari cu toți, eu sunt eu, lasă-ma să îți demonstrez, te invit la cina ce zici? I-am spus în timp ce am apucat-o de mână, și încercând sa o fac să se uite la mine cu chipul ei de înger.

– Richard, ai 2 secunde să îmi dai drumul la mână, și nu voi ieși cu tine nicăieri, un om nu se schimba de pe azi pe mâine, prefer să ies cu zeci de persoane la fel ca Mich decât să ies cu un Căpitan de echipa de fotbal ce tratează fetele ca simple obiecte. Spuse ea smulgându-se din mâinile mele, si auzind in spatele meu pe cineva ce se apropie cu pași repezi și apăsați.

– Mona, ce dorește acest păduche?

– Nimic Mich, Richard tocmai se pregătea să plece, m-a întrebat despre proiectul de la Medicina clasică.

– Da… eu tocmai plecam. I-am răspuns plin de nervi, si cu o dorință arzătoare să îl lovesc, stând față în față cu acel om cu un cap mai mare ca mine.

M-am îndepărtat de cei doi cu un singur gând, Mona trebuie sa fie a mea, fie ca trebuie sa lupt cu animalul de Mich, voi demonstra ca nu sunt ca tot ceilalți, nu mă las așa ușor.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s