Îmi doresc o noapte cu tine I parte

Capitolul I

 

Sunt un student la medicină, și MĂ tot întreb dacă vreau Să fiu medic? Nu, nu-mi doresc, chiar a fost decizia părinților mei să fac această facultate, dar asta compensează pentru ca acolo găsești cele mai sexy femei pregătite pentru a fi asistente și medici, oameni cu prestigiu și cu mulți bani. Cu un tata ca al meu, orice copil și-ar dori să plece de acasă, deoarece este foarte sever, mereu când se supară îmi primesc palma lui grea peste ceafă repetând aceeași frază plictisitoare – Nu degeaba plătesc suma asta mare de bani, ca să fii  tu acel trântor nenorocit ce se uită numai după buci și sâni la facultate.- Mereu mă pune să promit că voi învață mai bine, iar eu trebuie să zic ca el și să fac ca mine.

După scandalul de acasă mi-am luat mașina și am ieșit împușcat spre facultate, mama ma făcea mereu sa întârzii, se comporta ca și cu un copil cu mine, mânca bine, pentru că micul dejun e important bla, bla, bla. Eu întârzii sa îmi vad prietenii, iubitele la facultate si nu am timp de așa ceva…, voi manca eu printr-o cafenea, sau merg la un prieten acasă. Cobor din mașina și toți strigându-mă cu mâinile în aer:

– Hei Rich iar ai întârziat papi, ce faci cu părinții tăi, nu ți-au adus vreo bonă?
– Dacă ar face asta, singurul lucru ce as face cu ea este sex, că sigur îmi aduce femeie tânără, ha, ha. Le răspund eu nepăsându-mi de moșiturile lor.– Ai văzut-o pe Mona azi? Ma întreabă colegul meu si prietenul meu cel mai bun Alex

– Nu, pe unde umblă, ce nu îmi spune ca și-a schimbat hainele si ochelarii!?

– Ha, ha pregătește-te Papi să îți curgă balele, ține i-a un șervețel uite-o ca vine. Zise Alex răzându-se de privirea mea blocată pe noua Mona.

– Alex, cine…, nu-mi vine sa cred, ce schimbare brother, ce picioare are, uita-te la fundul ei brother, trebuie să merg să… 

– Hei papi, stai pe loc, nu poți sa ajungi la ea… uita-te acolo în parcare, Mich trăsnitul ăla de rocker, uita-te la Mona și abțineți ieșirile aste de macho papi, că este a lui, nu mas baga intre ei, doar știi ca are cuțitul la el, și nu contează cine ești.

– Da fii singur că o să-mi fie frica de pletosul furios, fac parte din echipa de fotbal brother, plec sa vorbesc cu ea.

– Rich papi să nu spui că nu te-am avertizat. Spuse Alex în timp ce iubita mea apare și ea, însă o ignor și merg mai departe pe lângă ea dând-o la o parte când voia să mă sărute.


Continuare:

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s